Betaalmogelijkheden

Wij vinden het belangrijk dat u op veilige manier en gemakkelijk kunt betalen bij BEAUTINA.nl. Wij hebben daarom alle bekende betaalmogelijkheden geïmplementeerd in onze webshop. Hoewel al deze mogelijkheden voor ons geld kost, brengen wij hier geen kosten voor in rekening. Zo kunt u bij uw vertrouwde provider blijven betalen zonder extra kosten.

iDEAL

Voor Nederlandse consumenten is dit snelste en veiligste manier om online te betalen. Daarnaast is dit de meest gekozen optie van alle Nederlandse consumenten. Consumenten die bij de volgende banken zitten, kunnen direct gebruik maken van iDEAL: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Een groot voordeel van iDEAL is dat het ondersteund wordt door de grootste banken in Nederland. Daarnaast is BEAUTINA.nl er zeker van dat het geld direct binnen is, waardoor wij direct uw pakket kunnen verzenden.

Bancontact / Mister Cash

Net zo vertrouwd als iDEAL, maar dan voor Belgische klanten. In België zijn alle grote banken aangesloten bij Mister Cash en is dit de populairste betaalmethode. Aangesloten banken zijn: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

Overige betaalmogelijkheden:

  • PayPal
  • SOFORT Banking
  • Creditcard
  • Klarna
  • Directe bankoverschrijving

Aanmelden voor nieuwsbrief

Sluit je aan bij 60.000+ abonnees en ontvang maandelijks nieuwe kortingsbon.

Adres

Berenkoog 66-G
1822 BZ Alkmaar
Nederland

Whatsapp Us

+316-16337064

klantenservice[at]beautina.nl

Onze vervoerders

Op BEAUTINA.nl vind je drogisterijproducten van bekende A-merken met iedere week scherpe aanbiedingen. Het is onze passie om naast aantrekkelijke prijzen, de producten ook discreet, veilig en snel bij je thuis te bezorgen.

Veel shopplezier gewenst!

Informatie

Socials

Copyright © 2023 BEAUTINA.NL  Alle rechten voorbehouden. KVK nummer: 70517320 – BTW nummer: NL001159875B47

X
Add to cart